Worldfengur-id

För att bli registrerad som ägare till häst i moderstamboken WorldFengur behöver du själv finnas registrerad i stamboken med ett WorldFengur-ID (WF-ID).
ID-numret används sedan när du ska stå som ägare på någon häst eller vill ha inloggning till databasen. Alla hästar som registreras i ditt namn registreras på detta ID-nummer.


Om du har varit registrerad ägare på någon islandshäst tidigare innebär det att du redan har ett WF-id. Ditt WF-id hittar du under rubriken ”Mina hästar” i WorldFengur och fliken ”Om mig”.

Om du inte hittar ditt worldfengur-ID kan du kontakta avelskansliet, avelskansli@sifavel.se, som hjälper dig att ta fram ditt nummer. Information som är behjälplig för registratorn för att hitta ditt nummer är t.ex. registreringsnummer på någon häst du äger eller har ägt.

”Mina hästar” är din personliga plats i databasen. Där kan du hitta lista över alla hästar som står registrerade på ditt WF-id samt ladda upp bilder på dem som blir synliga för alla användare. Under fliken ”Om mig” hittar du förutom ditt WF-id även dina kontaktuppgifter som kan komma till nytta om registrator behöver komma i kontakt med dig. Du kan när som helst ändra dina kontaktuppgifter under ”Om mig” genom att klicka på den gula pennan bakom ditt namn.
Som medlem i Svenska Islandshästförbundet ingår tillgång till WorldFengur i ditt medlemsskap. För att aktivera din tillgång behöver du maila till: svenska@icelandichorse.se

Om du aldrig har varit medlem i Svenska Islandshästförbundet eller varit registrerad ägare kan du kontakta avelskansli@sifavel.se för att få ett WF-id (kostnadsfritt). Den information som behövs för att registrera dig är fullt namn, adress, telefonnummer, födelsedatum samt mailadress. Du blir då registrerad i systemet och får epost med ditt nya WF-id.