Årets första bedömning

Det är totalt 61 hästar anmälda till avelsbedömningen på Romme dagarna 23-25 maj. Där är det 39 ston och 22 hingstar, varav endast 4 hästar som enbart ska visas exteriört. Öppna bedömningen är på torsdag 25 maj med start kl. 08:00. Endast ett fåtal platser finns kvar för efteranmälan.

Sista dag för efteranmälan eller eventuella byten av hästar till bedömningen är söndag 21 maj.

På denna bedömning är tidsprogrammet gjort så att hingstarna har fått en fast plats i tidsprogrammet. Samtliga hingstar kommer att visas efter lunch på onsdag 24 maj, ett ypperligt tillfälle för stoägare att komma och spendera en eftermiddag och se 22 hingstar visade både exteriört och ridna!
Tiderna för stona är uppdelade efter visare så som har varit tidigare.

Här hittar du preliminärt tidsprogram för visningen 

Här hittar du lista över anmälda hästar

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter