Öppen bedömning på Romme

Det blev i slutändan 61 hästar som kom till bedömning på Romme dagarna 23-24 maj, varav 53 som blev totalbedömda. Många riktigt fina hästar visades och vi har en väldigt underhållande öppen bedömning att se fram emot.

Öppna bedömningen den 25 maj startar kl. 08:00 med visning av ston. Direkt efter sista gruppen av ston är det prisutdelning där vi önskar se  det högst bedömda stoet i varje åldersklass samt alla ston som har fått 8,00 eller högre i totalpoäng. Preliminärt räknar vi med att öppna bedömningen för hingstar kommer starta klockan 10:45 och även där är prisutdelningen direkt efter sista gruppen och det är den högst bedömda hingsten i varje åldersklass samt alla hingstar som har fått totalpoäng på 8,00 eller högre. 

Vi vill uppmärksamma hästägare och visare på att inga rosetter kommer skickas ut med posten i efterhand, utan det är endast de hästar som är fysiskt närvarande vid prisutdelningen som får rosett. 

Grupper för öppna bedömningen - STON

Grupper för öppna bedömningen - HINGSTAR

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter