Öppen bedömning på Margaretehof

Det var totalt 27 hästar som kom till bedömning på Margaretehof under avelsbedömningen som har genomförts i samband med tävlingen Margaretehof Special, varav 21 som blev totalbedömda.

Den högst bedömda hingsten hittills på bedömningen är den fyraåriga Stáli från Skáneyland med hela 8,36 i totalpoäng vilket gör honom till den högst bedömda svenskfödda fyraåriga hingsten genom tiderna. Stáli är efter Sörli från Skáneyland (8,30 tot. som femåring) och undan Hrísla från Skáneyland (8,42 tot. som femåring). Stális uppfödare är Niels Lund och Sussie Lund Lindberg som också äger honom tillsammans med dottern Mette Lund Lindberg som också har tränat honom inför visningen där det var Agnar Snorri Stefánsson som visade.

Det högst bedömda stoet på visningen hittills är Vatnadís från Noastallet med 8,22 i totalpoäng. Vatnadís fick även bedömningens högsta ridegenskapsbedömning på 8,37. Hon är efter Vaki från Österåker (tot. 8,63 - klass 1 för avkommor) och undan Isold från Hestwite (tot. 7,41). Hennes uppfödare och ägare är Alexandra Petersson men det var dottern Tekla Petersson som visade.

Öppna bedömningen är imorgon söndag 26 maj med preliminär starttid kl. 12:15

Grupper för öppna bedömningen
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter